TAK FOR DENNE GANG - SPAR 50 - 75 % PÅ ALLE VARER.
TAK FOR DENNE GANG!
SPAR 50 - 75 % PÅ ALLE VARER!

Butikkerne


Kassandra
er en institution indenfor detail handel i Danmark. Vi er ligeledes en destination for sko og taske elskere fra hele verden, og siden butikken åbnede i 1980, er sortimentet og pladsen blevet udvidet løbende. Idag består Kassandra af 2 skønne små lokaler der befinder sig i det historiske røde bindingsværkshus i Grønnegade i København K.
Kassandra tilbyder det skønneste multibrand univers af luksus sko, tasker og accessories fra de førende modehuse i verden.

I Kassandra stræber vi efter af yde den best tænkelige personlige service og rådgivning, og gennem mange års erfaring har vi lært, at det er vigtigt for vores kunder altid at vide, at deres velbefindende og ønsker kommer i første række hos os. Vores team er veluddannet, og vi sætter en stor ære i at kunne rådgive bedst muligt, og at du altid skal kunne finde nøjagtig den sko, taske eller accessorie, som du leder efter. Vi sætter håndværk og kvalitet i fokus, og vores luksuriøse produkter taler nærmest for sig selv.
Vi har gennem årene opbygget et miks af luksus mærkevare brands, som gennem sin sammensætning skaber en helt speciel og interessant oplevelse, når man besøger vores butikker. Nu er mange af vores skønne mærker også tilgængelige online, og vi står altid til rådighed for spørgsmål via vores kundeservice.

Et enkelt klik og så ejer du dine nye yndlings sko eller taske!

På glædeligt gensyn