NYHEDER HVER DAG - shop varer hjem Inkl. levering fra 49kr
SHOP NYHEDER HVER DAG - levering hjem til (49kr)

Leveringsbetingelser

Levering:

I tilfælde af forsinkede varer (adskillige dage) eller mislykkedes levering vil Kassandra.dk lave en ny forsendelse gratis. Vær opmærksom på, at levering til Bornholm og andre mindre øer kan tage op til 3 arbejdsdage. Forsendelse til andre europæiske lande og lande uden for EU, vil blive leveret med Post nord/DHL og levering kan tage op til 8 arbejdsdage.

Sale-varer:

Ved bestilling af udsalgsvarer, kan der gå op til 7 dage for levering.

Kassandra.dk tilbyder levering til døren fra 49kr i hele Danmark

Alle forsendelser til udlandet bliver leveret af Postnord/DHL og sendes som forsikret erhvervspakker hvilket betyder, at varerne ikke kan sendes som en gave til lande uden for EU i et forsøg på at unddrage sig lokale skatter og told.

Standard forsendelse inden for Europa tager cirka 1-3 arbejdsdage.
Standard forsendelse uden for Europa tager cirka 5-8 arbejdsdage.


Click & Collect ( Afhent i butik )

Du kan også bestille online og afhente din bestilling (ordre) i vores butikker i Grønnegade.
Vælg funktionen Click & Collect i betalingsgateway og vi vil have din bestilling klar til afhentning i vores butikker inden 24 timer.

Fragten varierer fra land til land, prisen vises ved kassen inden du afgiver ordren.
Hvis du har spørgsmål vedrørende fragtomkostninger er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail@kassandra.dk.


Returnering

Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til:

KASSANDRA

Grønnegade 27-29

1107 København K

Danmark

BEMÆRK


Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:
  • du reelt har taget varen i brug,
  • hvis mærkatlabel er aftaget helt, delvist, eller hvis den helt mangler
  • den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,
  • du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer
  • du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm
Hvis du har taget varen i brug ud over hvad der er nødvendigt for at konstatere varens art, egenskaber og den måde den fungerer på, forbeholder vi os retten til, efter en konkret vurdering i hvert tilfælde, at reducere tilbagebetalingen eller lade tilbagebetalingen helt bortfalde. Du hæfter altså kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på. Emballagen/indpakningen af varen skal behandles med omhu, så vi kan genbruge den – hvis ikke kan der fremkomme værdiforringelse af varen.

Reklamation

Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.Butikkens Åbningstider: Mandag-fredag 11-18 og lørdag og søndag 11-16. +45 52 53 00 00

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos KASSANDRA.DK

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Bemærk; Der er ingen fortrydelses ret på en bestillingsvarer som er bestilt specielt til dig som kunde.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail tiI mail@kassandra.dk eller ved at udfylde en returform, I din meddelelse skal du tydeligt gøre opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.